برگزاری جلسه کمیته فنی محصول سالم در شهرستان سپیدان

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی سپیدان کمیته محصول سالم با حضور باصری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان،  کارشناسان مدیریت و مسئولین وکارشناسان حفظ نباتات مراکز جهاد کشاورزی سپیدان برگزار گردید

در این جلسه باصری ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در زمینه تولید محصول سالم ، به بیان استاندارد علوم پزشکی در پایش باقیمانده سموم پرداخت . و با  اشاره به شیوع بیماریهای صعب العلاج به رسالت انسانی کارشناسان در هدایت کشاورزان به مصرف سموم مناسب و تغییر دیدگاه فنی، انسانی و شرعی و تلاش مضاعف در این زمینه پرداخت. 

 وی همچنین بر اهمیت ایجاد تغییر دیدگاه توسط مسئولین پهنه در بهره بردارن در  استفاده از نهاده ها اشاره نمود، و بر لزوم ترویج سموم با دوره کارنس پایین، استفاده از تجهیزات غیر شیمیایی مثل تله و فرومون در راستای تولید محصول سالم اشاره کرد.

 وی  بر ضرورت معرفی یک روستا به عنوان دهکده سلامت در هر مرکز تاکید کرد  وگفت  در بحث تولید محصول سالم می بایست اقدام به فرهنگ سازی نمود چراکه بیشتر تولید کنندگان به جنبه سود آوری و فروش محصولات خود می اندیشند اما از جنبه تبعات آن در ایجاد جامعه ا ی سالم تر و کاهش ابتلا به بیماریهای لاعلاج مثل سرطان غافل هستند

وی ترغیب بهره برداران به اخذ گواهی سالم و استفاده از طرحهای IPM و FFS در این زمینه را لازم دانست و  گفت  در بحث صادرات، ازدست ندادن بازارهای جهانی تولید محصول سالم بسیار مهم می باشد ومی بایست به دنبال  راهکار مناسب در فروش این محصولات جهت ایجاد انگیزه برای سایر بهره برداران بود

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26433

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *