به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان باصری مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان با اعلام این خبر بیان داشت پیرو مصوبات جلسات کمیته فنی محصول سالم و با همکاری کلینیک های گیاهپزشکی مستقر در شهرستان فرآیند تولید و اخذ گواهی محصول سالم پی گیری و در این خصوص کلینیک 222 در بخش بیضا موفق به عقد قرارداد با بهره برداران گردید و از ابتدای کشت تا تولید محصول سالم در مزارع گوجه فرنگی تمامی موارد اعم از کود مصرفی، کاربرد تجهیزات غیر شیمیایی، رهاسازی زنبور براکن، استفاده از سموم با دروره کارنس پایین و کم خطر با نظارت و توصیه کلینیک انجام گردید و در نهایت پس از نمونه گیری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه سلامت محصولات ، این شهرستان موفق به اخذ دو مورد دیگر گواهی تولید محصول سالم (ICM) در سطح 5500 متر خیار گلخانه ای مربوط به مهدی حسینی و در سطح 3هکتار محصول پیاز مربوط به مزرع نصراله طالعی به مدت یکسال زراعی گردید و با توجه به 4 مورد گواهی محصول سالم اخذ شده توسط این مدیریت که مربوط به مزارع محمد جواد باقری فرد در سطح 10 هکتار، علی بابا جوکاردر سطح هکتار5/5 ، فیض اله زارع در سطح 6 هکتار و قهرمان قره گزلو در سطح 2 هکتار در محصول گوجه فرنگی ، در مجموع گواهی های اخذ شده دراین شهرستان به 6 مورد می رسد که امید است با پیگیری ها و برگزاری جلسات برای بهره برداران روز به روز شاهد افزایش آن باشیم .
باصری گفت یکی از رسالت های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان تهیه محصول سالم و اضافه کردن آن به سبد خانواده ها می باشد و برای تحقق این هدف کارشناسان این مدیریت آمادگی هرنوع همکاری با بهره برداران این بخش را دارند.