برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان ویژه زنان شاغل ادارات ، رابطین بهداشتی و زنان خانه دار شهرستان سپیدان

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان دوره آموزشی عملی طبخ آبزیان ویژه زنان شاغل ادارات ، رابطین بهداشتی و زنان خانه دار درمرکز جهادکشاورزی حومه این  شهرستان  برگزار گردید .

باصری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان با اعلام این خبر بیان داشت با توجه به سرانه مصرف ماهی درایران نسبت به سرانه مصرف جهانی و مقام اول پرورش ماهی قزل آلای این شهرستان در سطح استان فارس روش ‌های متعدد طبخ ماهی برای زنان شاغل ادارات ، رابطین بهداشتی و زنان خانه دار آموزش داده شد   تا خانواده ها نسبت به مصرف آبزیان گرایش بیشتری پیدا کنند.

وی اظهار داشت این آموزش ها در بخش های مختلف این شهرستان توسط این مدیریت  جهت افزایش سرانه مصرف ماهی برگزار می گردد و  فراگیران با روشهای  مختلف طبخ ماهی آشنا  و به صورت عملی آموزش می بینند .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26489

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *