پیاز بیضا روانه بازار شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 303 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.

وی بیان کرد متوسط برداشت پیاز در هر هکتار 55 تن است که پیش یسنی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 16 هزار و 600 تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های دیگر شود.

امیریان افزود پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز می باشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می شود.

شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضا، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و ابیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26772

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *