مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان از پیش بینی تولید نزدیک به 5000 تن غوره انگور در این شهرستان خبرداد و گفت: کار برداشت این محصول از نیمه تیرماه آغاز شده است و تا مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان، مهدی نصیری اظهارکرد: هر ساله قریب به 30 درصد از محصول تاکستان های دیم این شهرستان به صورت غوره برداشت و مابقی به صورت تازه خوری و محصولات فرآوری شده، از جمله کشمش و شیره انگور، روانه بازارهای مصرف می شود.
وی با بیان اینکه ارقام غرس شده در این تاکستان ها، عسکری، ریش بابا، شیرازی و سیاه سمرقندی را شامل می شوند، افزود: این ارقام علاوه بر تطابق و سازش پذیری با شرایط دیم، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماری ها، عملکرد مطلوب، طعم، مزه و بازارپسندی رضایت بخشی نیز برخوردارند.
این مقام مسؤول تأکید کرد: 100 درصد باغ های انگور در این شهرستان، دیم می باشند که غالباً در اراضی شیب دار احداث شده اند.