مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: پیش بینی می شود 3150 تن سیر شامل: 2850 تن سیر تازه و 300 تن سیر خشک از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازارهای استان و همچنین استان های جنوب کشور و تهران شود.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان با اشاره به سطح 125 هکتاری این محصول در شهرستان افزود: کشت سیر در شهریور ماه انجام می شود و برداشت آن از آذر ماه آغاز و تا سال بعد ادامه دارد.
امیریان اظهار کرد: در سال جاری با افزایش چهار برابری سطح کشت مکانیزه این محصول 95 هکتار سیرسبز رقم محلی، جهت تازه خوری و 30 هکتار سیر خشک رقم همدانی کشت شده است.
او خاطر نشان کرد: متوسط برداشت زمستانه سیر تازه 30 تن در هکتار و متوسط برداشت سیر خشک پاییزه 10 تن می باشد که با توجه به شرایط آب و هوایی دارای عملکرد مطلوب، عطر و طعم تند و بازار پسندی رضایت بخشی است.
وی بیان کرد؛ سیر تازه منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و مواد گوگردی است، و طبعی گرم و خشک دارد که کاهنده فشار خون و چربی، همچنین ضد میکروب، قارچ، ویروس و ضد سرطان است.