سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان گفت: اولین جلسه از کارگاه آموزشی ترویجی “مدرسه در مزرعه“ با عنوان کنترل آفات و بیماری های پیاز، با تدریس طباطبایی کارشناس مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، در روستای خلیلی از توابع بخش همایجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان، شهاب الدین صالحی اظهار کرد: این کارگاه با هدف تولید محصول گواهی شده پیاز برگزار شد و نکات فنی و علمی در این کارگاه، ارائه و مسائل و مشکلات موجود در سال های گذشته مورد بررسی قرار گرفت.
وی ابراز کرد: این کارگاه با حضور زهرا بهاالدینی سرپرست اداره آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان، روزبه محمدی، ساغر منشی، فاطمه فروزان و آیدا خواست خدایی کارشناسان اداره بهبود تولیدات گیاهی و حاجیه شفیعی کارشناس اداره امور فنی و زیربنایی این مدیریت، رٶسا و کارشناسان مراکز حومه، همایجان و کمهر و ۳۰ بهره بردار پیازکار، برگزار شد.
وی افزود: شهرستان سپیدان با سطحی قریب به ۶۰۰ هکتار پیاز قرمز رقم محلی، سالانه بیش از ۳۰ هزار تن تولید پیاز با کیفیت و ماندگاری بالا دارد.