به منظور حفظ منابع و مدیریت مصرف بهینه اب کشاورزی 1460 هکتار از اراضی زیر پوشش کشت، امسال از کشت صیفی جات محروم ماند.
مدیر جهاد کشاورزی دلیل این کاهش کشت را حفظ منابع آب و جلوگیری از کاهش سطح اب سفره های زیر زمینی اعلام کرد و گفت: سالانه درایران و استان فارس صیفی جات(خربزه، هندوانه، گوجه فرنگی، بادمجان و …) بیش از نیاز بازار کشت و تولید می گردد و سپس در زمان برداشت با کاهش شدید قیمت روبرو می شود که نه تنها اقتصادی نبوده و سودی به کشاورزی نمی رسد بلکه آب های زیر زمینی مصرف شده هم به هدر خواهد رفت و این در حالی است اغلب کشت های منطقه سنتی بوده و آب بسیار زیادی مصرف می کند.
مهندس بوستانی افزود: در سال جاری کشت ذرت نسبت به سال قبل 35 درصد کاهش یافته است که از این آب می توان در مصارف ضروری تر از جمله آبیاری کمکی باغات انجیر در جهت حفظ و نگهداری مورد استفاده قرار داد.
وی تصریح کرد: اگر کشاورزان به کشت گلخانه ای روی بیاورند و زمینهای خود را به دستگاه های مدرن آبیاری مجهز کنند با همین میزان آب موجود و در دسترسمی توان سطح زیر کشت محصولات کشاورزی به چند برابر میزان فعلی رساند، که در حال حاضر اقدامات خوبی در این شهرستان برای ایجاد کشت های گلخانه ای انجام شده و در حال انجام است.