به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید اولین همایش انرژی های تجدید پذیر و نیروگاه های خورشیدی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی و اداره برق شهرستان برگزار شد.
در حاشیه این همایش مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید افزود: ظرفیت های بالای شهرستان اقلید در بخش کشاورزی و مشکلات پیش روی کشاورزان در تامین برق فرصت مناسبی برای کشاورزان ایجاد کرده تا از انرژی خورشیدی در تامین برق مورد نیاز خود استفاده کنند.
ارسلان صالحی افزود: باهدف مدیریت بار و کاهش خسارت ناشی از ناترازی های برق در بخش کشاورزی، کشاورزان باید احداث نیروگاه های خورشیدی را در اولویت کاری خود قرار داده و پیگیر این موضوع باشند.
وی با اشاره به وجود بیش از پنج هزار حلقه چاه در شهرستان که حدود سه هزار حلقه آن برقی بوده تصریح کرد: کشاورزان با ایجاد نیروگاه های کوچک خورشیدی علاوه بر کمک به کاهش ناشی از ناترازی برق می توانند مشمول معافیت ناشی از قطعی برق چاه های کشاورزی شوند.
صالحی گفت: بر اساس طرح جدید وزارت نیرو برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در بخش کشاورزی، مالکان چاههای کشاورزی در صورت احداث و بهره برداری از این نیروگاه ها با ظرفیت نامی برابر با ۸۰ درصد دیماند انشعاب خود، در ساعات محدودیت بار در ایام گرم سال (از ابتدای خرداد تا پایان شهریور) از شمول برنامههای مدیریت بار خارج می شوند و در هشت ماه سال می توانند برق تولیدی نیروگاههای را به صورت تضمینی به ساتبا یا از طریق بورس انرژی به فروش برسانند.
این مقام مسئول اضافه کرد: کشاورزان می توانند به منظور احداث نیروگاه های خورشیدی در سامانه مهرسان ثبت نام و با مراجعه به مدیریت برق شهرستان پیگیر ایجاد نیروگاه شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید؛ سازگاری با محیط زیست ، کاهش وابستگی به منابع تجدیدپذیر، تضمین خرید برق تولیدی از تولید کنندگان، سهولت ایجاد و استفاده بهینه از مزارع کشاورزی را از جمله مزایای ایجاد نیروگاه های خورشیدی دانست.