حسن زمانی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از کاشت 500 هکتار سبزی و صیفی در مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم زمانی اظهار کر: سطح کشت محصولات سبزی و صیفی اراضی کشاورزی شهرستان جهرم بالغ بر ۵۰۰ هکتار است. به گفته وی؛ محصولاتی مانند خربزه، هندوانه، گوجه فرنگی و پیاز از عمده ترین محصولات تولیدی شهرستان هستند که در سطحی بالغ بر ۴۴۰ هکتار کشت می شوند. این مقام مسئول تصریح کرد: شهرستان جهرم به دلیل نداشتن فصل یخبندان و برخورداری از شرایط آب و هوایی و نور مناسب در تمام طول سال، مستعد کشت انواع سبزی و صیفی جات است. زمانی با اشاره به این امر که کشاورزان می توانند بذور گواهی شده را با هماهنگی مدیریت جها کشاورزی شهرستان تهیه کنند اظهار داشت: استفاده از بذور مرغوب و سالم و نظارت کافی در مرحله داشت محصول از جمله مبارزه به موقع با علف های هرز در کیفیت نهایی محصول اثرات قابل توجهی دارد. زمانی تصریح کرد: تخصیص کودهای شیمیایی برای محصولات راهبردی از جمله: سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی انجام می شود و تأمین سموم کشاورزی نیز با ثبت اطلاعات در سامانه مانیتورینگ و از طریق داروخانه های گیاهپزشکی امکان پذیر است. وی استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار را روش خوبی به منظور صرفه جویی آب در هکتار عنوان کرد و بیان داشت: استفاده از روش های نوین آبیاری و تنظیم ساعات آبیاری در طول روز به منظور جلوگیری از تبخیر می تواند نقش بسزایی در کاهش مصرف آب داشته و محصول نهایی بار برای کشاورز مقرون به صرفهتر باشد.
