مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از آغاز برداشت پیاز در سطح 420هکتار از مزارع شهرستان کازرون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون فرهمند آقایی گفت: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود 420 هکتار پیاز بوده است .
این مقام مسئول افزود : متوسط تولید پیاز در هکتار 50 تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط تیر ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه گفت: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان به دو شکل نشایی و مستقیم صورت می گیرد و پیش بینی می شود حدود 21هزارتن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازارهای محلی و استان های همجوار ایفا خواهد کرد.
آقایی بیان کرد: پیاز تولیدی در منطقه عمدتا از نوع قرمز ،زردو سفید است است که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت:پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات این محصول الزامی می باشد.
