پیاز کازرون به بازار آمد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از آغاز برداشت پیاز در سطح 420هکتار از مزارع شهرستان کازرون خبر داد. ‏

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون  فرهمند آقایی گفت: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود 420 هکتار پیاز بوده است .

این مقام مسئول افزود : متوسط تولید پیاز در هکتار 50 تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط تیر ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان  به دو شکل نشایی و مستقیم  صورت می گیرد و پیش بینی می شود حدود 21هزارتن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازارهای محلی و استان های همجوار ایفا خواهد کرد.

آقایی بیان کرد: پیاز تولیدی در منطقه عمدتا از نوع قرمز ،زردو سفید است است که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت:پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات  این محصول الزامی می باشد.

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=32585

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟