بی توجهی به هشدارهای جهاد کشاورزی، صیفی‌کاران را متضرر کرد

         
به گزارش خبرنگار “پرتو امید”، علیرضا واحدی پور افزود: این وضعیت در حالی نمایانگر شده است که متاسفانه تعدادی از کشاورزان هشدارهای متعدد این سازمان را مبنی بر عدم کشت بی‌رویه محصولات سبزی و صیفی جدی نگرفتند و حتی با قیمت های گزاف اقدام به خرید بذر آن ها نموده و حال متضرر شده اند.       
وی تصریح کرد: با توجه به گزارش های ارسالی از مدیریت های جهادکشاورزی شهرستان ها از وضعیت فوق الذکر، از اواخر اردیبهشت ماه از سوی این سازمان به صورت های مختلف از جمله پخش این اطلاعیه‌ها در شبکه‌های مجازی و کانال‌های پیام رسان نسبت به صدور اطلاعیه‌های متعدد به کشاورزان و هشدار به این عزیزان اقدام شد و تاکید شد که با مشورت کارشناسان و با توجه به سطوح ابلاغی هر شهرستان، اقدام به کشت محصولات سبزی و صیفی کنند.     
به گفته وی در اخبار و اطلاعیه‌ها به کشاورزان گفته شد که افزایش سطح زیر کشت نسبت به سطح ابلاغی، باعث افزایش عرضه محصولات شده و با توجه به ثابت بودن تقاضا کاهش قیمت آن ها را به دنبال خواهد داشت.  
واحدی‌پور بیان داشت: به منظور پیشگیری از کشت بی‌رویه سبزی و صیفی به خصوص گوجه فرنگی از نیمه دوم اردیبهشت ماه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مدیر زراعت و سرپرست مدیریت تنظیم بازار این سازمان در پنج گزارش خبری از سیمای مرکز فارس و یک برنامه رادیویی زنده از صدای مرکز فارس بر رعایت این موارد تاکید داشتند.     
به گفته وی انعکاس این موارد به جز پورتال وزارت جهادکشاورزی و سازمان جهادکشاورزی استان فارس، در قالب 17 خبر نشر داده شده از سوی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری از جمله ایرنا، باشگاه خبرنگاران جوان، شیرازه، تابناک، آریا، خبربان، خبرفارسی، اول فارس، قشقایی آنلاین، پایگاه بین المللی همکاری شیعه جماران، تی‌نیوز، هورگان، شیراز نیوز، و …نیز منعکس شده است.
واحدی‌پور همچنین به انعکاس اخبار در این زمینه در رسانه‌های مکتوب از جمله روزنامه های خبرجنوب، نیم نگاه، عصر، تماشا و افسانه در اواخر اردیبهشت ماه اشاره کرد.        
رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه سیاست های هر سازمان منافع عمومی جامعه را در برمی‌گیرد، از کشاورزان تقاضا کرد از این پس تابع هیجان بازار قرار نگیرند و با اعتماد به مسئولین سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی و الگوهای کشت ابلاغی آن ها را دنبال کنند.      
وی در ادامه در پاسخ به گفته های یکی از کشاورزان در گزارش تهیه شده اظهار داشت: در سراسر کشور توزیع کود شیمیایی مختص محصولات گندم، جو، کلزا، چغندر قند، ذرت زودرس، پنبه و سیب زمینی (طرح استمرار) می باشد و دولت نسبت به تخصیص کود های شیمیایی برای سایر محصولات، به ویژه هندوانه هیچ تعهدی ندارد.          
رئیس روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تاکید کرد: در حال حاضر در این استان پهناورکلیه عرصه های زراعی و باغی به 600 پهنه 2000 تا 3000 هکتاری تقسیم شده است و هر پهنه یک کارشناس مروج مسئول پهنه و یک نفر محقق معین دارد که ارتباط تنگاتنگی را با بهره بردان برقرار می نمایند و در همین راستا شهرستان کوار با دارا بودن 12 پهنه، یکی از بهترین و منظم ترین شهرستان ها در ارتباط بین این مدیریت و بهره برداران هستند.
وی اظهار امیدواری کرد: در آینده با تصویب قانونی بتوان نسبت به اجرای دقیق الگوی کشت توسط کشاورزان گام برداشت.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=3408

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟