سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از نظارت بیش از ۴۵۰ مورد از واحدهای خبازی جهرم در دو ماه گذشته خبرداد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی جهرن قناعتیان اظهار کرد: نظارت مستمر و بازدیدهای سرزده از نانواییها در دستور کار این مدیریت قرار دارد و در دوماه گذشته، بیش از ۴۵۰ بازدید از نانوایی های سطح شهر و روستاها توسط بازرسان جهاد کشاورزی انجام شده است. از شاطرهای قدیمی دعوت کردیم تا در بهبود کیفیت نان مشارکت داشته باشند و جلساتی هم با نانواییهای فانتزی برگزار شده است. هدف اصلی از این نظارتها، ارتقای کیفیت نان تولیدی، حفظ سلامت مواد غذایی و در نهایت تأمین رضایت حداکثری مردم از این کالای اساسی است. در جریان این بازرسیها که با دقت و حساسیت بالا انجام حتی در ایام تعطیل انجام میشود، موارد متعددی از تخلفات احتمالی مورد بررسی قرار میگیرد که شامل: رعایت نکردن وزن قانونی نان و چانه، عدم رعایت اصول بهداشتی در محیط تولید و پخت، عدم تنظیم مناسب دمای تنور و رعایت نکردن مقررات قیمتگذاری است. بر اساس گزارش بازرسان، تعدادی از نانواییها که در رعایت این موازین و استانداردهای تعیین شده تخلف داشتند، مورد شناسایی قرار گرفتند و برای متخلفین، بر اساس قانون و دستورالعملهای مربوطه، جریمههای لازم، تعیین و اعمال شد. این نظارتها و بازرسیها به صورت مستمر و بیوقفه، حتی در روزهای تعطیل و جمعه، ادامه خواهد یافت.
