افزایش تولید به؛

افزایش 70 درصدی تولید میوه “بِه” در بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز عملیات برداشت میوه “بِه” از سطح 30 هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: تولید این میوه نسبت به سال قبل 70 درصد افزایش دارد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: کار برداشت محصول “بِه” در شهرستان بیضا از اوایل مهرماه آغاز شده است و تا اوایل آذرماه ادامه دارد.

این مقام مسئول پیش بینی کرد: بالغ بر 586 تن محصول “به” از سطح باغ های این شهرستان برداشت و روانه بازارهای استان فارس و تهران شود.

به گفته وی؛ علاوه بر باغ‌های تجاری “به”، این میوه پاییزی به‌صورت تک درخت یا حاشیه کاری مزارع و باغ‌های شهرستان بیضا کاشت شده است.

مویدی با اشاره به اینکه “به” میوه ای خوش طعم و عطر از خانواده سیب است افزود: عمده ارقام درختان “به” کشت شده شامل شیشه ای، اصفهانی و محلی است.

او توضیح داد: این میوه اگرچه به‌صورت خام هم خوردنی است اما اغلب، به شکل برگه خشک شده “به”، چای “به” و به صورت مربا و کمپوت مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: برداشت “به” به‌صورت دستی انجام می‌شود و مهارت کارگران در نحوه برداشت، بسته‌بندی و ارسال به میادین میوه و تره بار در ماندگاری این میوه حائز اهمیت است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=35885

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟