استهبان پایانه صادراتی محصول انجیر در ایران باشد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی اعیان منش در نشست بررسی وضعیت قرنطینه و مشکلات صادرات انجیر استهبان با بیان اینکه تقریبا 99 درصد صادرکنندگان در این شهرستان هستند، افزود: به منظور “حفظ هویت انجیر استهبان” این افراد خواستار سخت گیری در زمینه صدور گواهی قرنطینه و مساعدت گمرک در زمینه صادرات انجیر از شهرستان استهبان هستند.

به گفته وی استهبان با سطح زیر کشت 24 هزار و 500 هکتار انجیردیم و تولید سالانه حدود 15 هزار تن، رتبه اول سطح و تولید در ایران دارد.

اعیان منش اظهار کرد: بیش از نیمی از انجیر استهبان ” استاندارد” است و اقدامات اولیه به منظور دریافت ” گواهی ICM” برای دو باغ انجیر به مساحت های  16 و 7 هکتار انجام شده و سایر مزارع نیز در دستور کار قرار دارد.

نشست بررسی “وضعیت قرنطینه و مشکلات صادرات انجیر استهبان” با حضور مریم جلیلی مقدم مدیرکل دفتر قرنطینه سازمان حفظ نباتات کشور، مهدی قائمیان معاون قرنطینه سازمان حفظ نباتات کشور، محمد مهدی قاسمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، احمدرضا کمالی سروستانی فرماندار استهبان، نمایندگان تولیدکنندگان و صادرکنندگان و جمعی از مسئولین ستادی و شهرستانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برگزار شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=3652

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟