تولید سیرسبز در بیضا به 4800 تن رسید

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت سیرسبز در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود به میزان چهار هزار و 800 تن محصول در این مزارع تولید و روانه بازار مصرف شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت سیر سبز از سطح 150 هکتار از مزارع شهرستان بیضا از اواسط آذر ماه شروع شده است و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.

به گفته این مقام مسئول؛ میانگین برداشت این سبزی در هر هکتار 32 تن است و سیرسبز تولیدی علاوه بر مصرف داخلی به استان های تهران، یزد، بوشهر و بندرعباس صادر می‌شود.

مویدی با اشاره به اینکه سیرسبز یکی از مهمترین داروهای گیاهی پرکاربرد محسوب می شود که مصرف غذایی بالایی دارد، اضافه کرد: کشت ارقام محلی این محصول علاوه بر تطابق با شرایط آب و هوایی شهرستان بیضا، از کیفیت مطلوب، عطر و طعم تند و بازار پسندی رضایت بخشی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: بهترین نوع کشت برای سیر، کشت ردیفی است که یا به صورت دستی و یا با دستگاه کارنده سیر انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با توجه به برداشت دستی این محصول پرخاصیت برای تعداد 550 نفر از روستائیان منطقه اشتغالزایی فصلی ایجاد شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=37909

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟