به گزارش خبرنگار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی غیاثی تصریح کرد: بر اساس ماده 688 قانون مجازات اسلامی، ماده 2 و 22 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا، ماده 20 قانون هوای پاک، ماده 45 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع و قانون مدیریت پسماند با متخلفین برخورد خواهد شد.
این مقام مسئول اظهار کرد: در سنوات گذشته بیش از 250 پرونده قضایی در شهرستانهای مختلف استان فارس با همکاری اداره های محیط زیست و مراجع انتظامی و قضایی تشکیل شده است که متخلفین به جزای نقدی تا 80 میلیون ریال نیز محکوم شدهاند.
غیاثی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر آتش زدن بقایای گیاهی در مزارع استان روند کاهشی داشته است، ابراز کرد: متاسفانه در این فصل شاهد به آتش کشیدن برخی از مزارع توسط کشاورزان هستیم که موجب ورود خسارت سنگین به خاک و هوا می شود.
او با یاد آوری شعار امسال روز جهانی زمین پاک که ” اقدام برای اقلیم ” است، تاکید کرد: دستیابی به زمین پاک جز با حفاظت از آب و خاک محقق نخواهد شد.
به گفته وی؛ از بقایای گیاهی میتوان برای مصارف تغذیه دام، تولید گیاخاک، کمپوست، ورمی کمپوست، تولید انرژی، تولید پروتئین و مالچ های اقتصادی بهره برد.