تولید محصول گواهی شده انجیر توسعه یابد

به گزارش خبرگذاری روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، محمد مهدی قاسمی در نشست با کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان استهبان ابراز کرد: امروزه در بازارهای جهانی تقاضاهای محصول گواهی شده و ارگانیک بسیار زیاد است و بازاریابی و صادرات محصولات ارگانیک به راحتی انجام می شود.

قاسمی با تاکید بر استفاده از  ظرفیت مرکز تحقیقات انجیر استهبان، تصریح کرد: انتقال آخرین یافته های مرکز تحقیقات به باغداران و انجام تبادل نظر ها در این زمینه می تواند فرصت بسیار مناسبی را برای افزایش تولید و بروز کردن اطلاعات باغداران ایجاد کند.

وی با اشاره به نیاز بازار در توسعه کشت محصولات کشاورزی، اظهار کرد: مدیران پهنه باید با محاسبه دقیق هزینه های انجام شده کشت محصولات کشاورزی و بدست آوردن سود خالص کشاورزان و نیاز بازار به ترویج و توسعه کشت ها اقدام کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی به مدیران پهنه توصیه کرد: امروز مدیران پارسل باید به عنوان بازوان قوی در تامین امنیت غذایی نقش بسزایی ایفا کنند و با توصیه های خود میزان تولید کشاورزان را نسبت به سال قبل افزایش دهند.

استان فارس با تولید بالغ بر 45 هزار و 500 تن انجیر رتبه اول کشوری و استهبان با تولید 20 هزارتن رتبه اول فارس را دارد.

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=5374

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟