عرضه ۷ هزار و ۱۴۲ تن گوشت مرغ در روز ۱۹ فروردین ماه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی‌صفر ماکنعلی با بیان این مطلب، افزود: بیشترین میزان کشتار مرغ در استان های مازندران با ۸۱۰ تن، گلستان با ۶۸۶ تن، فارس با ۵۳۵ تن، خراسان رضوی با ۵۲۰ تن، اصفهان با ۴۷۸ تن، گیلان با ۴۵۳ تن، تهران با ۳۳۳ تن، آذربایجان غربی با ۳۰۷ تن و خوزستان با ۲۶۰ تن انجام شده است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=5987

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *