اسماعیل تبادار افزود: باغ های گل محمدی میمند علاوه بر ایجاد زمینه اشتغال، زیبایی خاصی را در منطقه ایجاد نموده که سعی و تلاش مردم میمند در برپایی این جشنواره و تلاش در حفظ این آیین قابل تقدیر است.
وی در ادامه خواستار بهره گیری از تکنولوژی و فن آوری روز دنیا جهت بهره گرفتن هر چه بیشتر از باغ های گل محمدی که سرمایه بزرگ خداداد می باشند، شد و افزود: صنایع تبدیلی بایستی جهت فرآوری این محصولات در سطح بخش میمند توسعه داده شود که این امر باعث ساماندهی اشتغال و زمینه تولید و رونق اقتصادی جهت ارتقای هر چه بیشتر اقتصاد بخش میمند خواهد شد.
این مقام مسئول همچنین خواستار افزایش مدت زمان جشنواره گل و گلاب میمند جهت افزایش صنعت گردشگری گردید.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه گل محمدی گل ملی ما است گفت: استان فارس قطب تولید گل محمدی کشور است که بخش میمند از توابع شهرستان فیروز آباد با دارا بودن بالغ بر یک هزار و 500 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی که 120 هکتار آن دیم هست بعد از شهرستان داراب با حدود 6000 هکتار گل محمدی دیم ، مقام دوم از نظر سطح زیر کشت گل محمدی در استان را داراست.
محمد مهدی قاسمی افزود: خوشبختانه همه ساله مردم جهت دیدن مجموعه گلستان های گل محمدی به بخش میمند آمده و از زنجیره تولید گل تا عرقیات ،گلاب و اسانس بازدید می کنند. و میزان تولید گلاب ده هزار تن هست و تولید اسانس هم در این شهرستان و داراب تولید می شود که تولید اسانس بیشتر به دلیل مرغوبیت گل محمدی استان فارس است.