رتبه برتر مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی استان فارس در نظام پیشنهادات سازمان

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ضرورت مشاركت كاركنان در سازمان های امروزي همانند هواي تنفسي براي يك موجود زنده است.        

به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید عبداله جزایری افزود: سازمان‌هایی که در مسیر سرآمدی گام بر می‌دارند نظام پیشنهاد را به عنوان یک پروژه بهبود شناسایی نموده و در سازمان خود استقرار می‌دهند که خوشبختانه سازمان جهاد کشاورزی استان فارس این امر را در سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: بزرگترين پشتوانه جهت اعمال مديريت مشاركتي، تعهد، ايمان و اعتقاد مديران به مشارکت کارکنان  است و این مديريت با اعتقاد به مشاركت كاركنان نهایت تلاش خود را در این زمینه انجام داده است که نتیجه آن سهم 38 درصدی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی از کل تشویقات سازمان با عناوین مدیربرتر، دبیربرتر  و نفرات برتر در نظام پیشنهادات بوده است.  

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از مزایای استفاده از نظام پیشنهادات می توان به: ایجاد و تقویت روحیه کار گروهی و تیمی، کاهش اتلاف و صرفه‌جویی در مصرف منایع و کاهش هزینه‌ها، بهبود در محصول و یا خدمات مورد ارائه، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات و دوباره‌کاری‌ها، شناسایی کارکنان خلاق، خوش‌فکر و جستجوگر در سازمان، صرفه‌جویی در فعالیت‌ها، رشد فکری و شخصیتی کارکنان با ایجاد روحیه، ایجاد اشتیاق به یادگیری، آموزش و تحقیقات در کارکنان برای یافتن فرصت‌های بهبود و ارائه پیشنهاد، امکان تبدیل استعدادهای بالقوه کارکنان به توانائی‌های عملی، بهبود و تسهیل اجرای تصمیم‌ها و انجام امور به دلیل مشارکت کارکنان در تصمیم‌گیری‌ها، همسوسازی منافع فردی کارکنان با منافع سازمانی، ایجاد روحیه حل مسئله برای حل مشکلات و افزایش رضایتمندی ذی نفعان با بهبودهای صورت گرفته اشاره کرد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=6445

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *