” استان فارس بین استان های غیر ساحلی رتبه اول تولید ماهیان خاوریار را داراست.”

علی فلاحی افزود: در سال 1396، بیش از 42 تن گوشت انواع ماهیان خاویاری و 275 کیلو خاویار در3 مزرعه در شهرستان های استهبان، سپیدان و مرودشت تولید شد، که شهرستان استهبان بالاترین رتبه تولید را دربین سه شهرستان تولید کننده داراست.

وی با بیان اینکه دمای مناسب زمینه پرورش گونه هایی از نوع استرلیاد، شیب، هیبرید، فیل ماهی، سیبری و اوزون برون را در استان فارس فراهم کرده است، افزود: خاویار استان فارس به کشورهای اروپایی صادر می شود.

گفتنی است: ارزآوری مناسب، اشتغال و تولید ثروت، انگیزه افزایش تولید این محصول را در بین فعالان اقتصادی هم بالا برده است.

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=704

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *