به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی با اشاره به اینکه پیاز خوراکی به صورت چهار فصل در این استان تولید می شود، تصریح کرد: سالانه 7700 هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول می رود.
به گفته وی؛ شهرستان های اقلید، کوار، سپیدان و شیراز بیشترین سطح زیرکشت این محصول را دارند و ارقام پیاز خوراکی کشت شده در این استان شامل مینروا، پریماورا، تگزاس، آفریگرو و حُبوب است.
او اظهار کرد: پیاز خوراکی تولید این استان علاوه بر مصرف داخلی به استان های تهران، اصفهان و آذربایجان صادر می شود.
صادقی با بیان اینکه پیاز خوراکی تولید پاییز در شهرستان های اقلید، آباده، سپیدان، بیضاء و پاسارگاد کاشته می شود، افزود: پیاز تولید بهاره در شهرستان های کازرون و داراب و پیاز تولید تابستانه در شهرستان های شیراز ، مرودشت ، کوار و فسا کاشته می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: طرح استمرار کاشت پیاز با هدف تولید این محصول در فصل زمستان و در شهرستان لارستان اجرا می شود.