پیش بینی کاهش 70 درصدی انجیر نی‌ریز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه خشکسالی و بارندگی های سیل آسای اخیر از عوامل کاهش عملکرد تولیدی باغ های انجیر شهرستان نی ریز است، تصریح کرد: طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گرده افشان نیز از دیگر دلایل این کاهش تولید است.

این مقام مسئول با بیان اینکه شهرستان نی‌ریز یکی از قطب های تولید کننده انجیر استان فارس است، اظهار کرد: قریب به 5 هزار هکتار از اراضی این شهرستان به انجیر اختصاص دارد که از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است.

او با اشاره به اینکه محصول انجیر شهرستان نی ریز به دو صورت تازه خوری و خشک به بازار عرضه می شود، افزود: کشورهای هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس از مشتریان این محصول هستند.

وی ابراز کرد: نبود سرمایه‌گذار مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث‌شده است که این محصول  توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته‌بندی مناسب از منطقه خارج شود.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=7469

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟