به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، محمود باصری با اشاره به اینکه واحدهای مذکور با سرمایه ای بالغ بر 7400میلیارد ریال راه اندازی شده است، تصریح کرد: این واحدها به طور مستقیم اشتغال زایی بیش از 650 نفر را به دنبال دارد.
به گفته وی؛ این طرح ها شامل سردخانه و بسته بندی میوه، کنسانتره خوراک دام و آبزیان و بسته بندی سبزیجات و صیفی جات تازه، عسل، حبوبات، برنج، خشکبار، خرما، انواع بذر، قارچ و تخم مرغ است.
باصری اضافه کرد: تهیه خرمای غنی شده، پسته پاک کنی، انواع ساندویچ، رب گوجه فرنگی، شوری و ترشی، اسانس و پنبه پاک کنی، ذرت خشک کنی، کنسرو سبزیجات و غیره از دیگر فعالیت های صنایع مذکور است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه تعداد کل واحدهایی که از این سازمان مجور دریافت کردند 945 واحد است، اظهار کرد: ظرفیت جذب ماده خام در این واحدها بیش از پنج میلیون و 500 هزار تن است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اظهار کرد: ارتقاء ارزش افزوده، توسعه صادرات و کاهش ضایعات و همچنین کاهش ریسک از عمدهترین فواید توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان فارس بوده و نهایت حمایت توسط این مدیریت جهت رسیدن به موارد فوق مد نظر می باشد.