نخستین کارگاه طرح ارتقاء سلامت محصول در شهرستان های شیراز برگزار شد

به گزارش انصاری رابط روابط عمومی مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اولین کارگاه طرح ارتقاء سلامت محصول ( خیار، گوجه فرنگی گلخانه ای و مزرعه ای ، سیب زمینی، پیاز، پرتقال و سیب) جهت 173 نفر از کارشناسان گیاهپزشکی ، کارشناسان پهنه ها و کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی در تاریخ های 23 لغایت 26 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکر آموزش علی آباد کمین برگزار گردید.

 

در این کارگاه 4 روزه کارشناسانی از شهرستان های آباده، اقلید، بوانات، خرمبید، پاسارگاد، سرچهان، ارسنجان، مرودشت و شیراز حضور داشتند که آموزش های لازم در رابطه با مسائل گیاهپزشکی، تغذیه ای ، مبانی تولید محصول سالم، مدیریت آلاینده ها و مسائل به باغی و به زراعی محصولات فوق الذکر توسط محققین مرکز تحقیقات ، کارشناسان مدیریت ترویج و حفظ نباتاتو دفتر محیط زیست سازمان ارائه گردید.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=820

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *