به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آباده : محصول زردآلوی منطقه سورمق گواهی سلامت گرفت.
سرکارخانم زارعی کارشناس کلینیک گیاهپزشکی منطقه سورمق بیان داشت در حال حاضر تولید محصول سالم در قالب «مدیریت تلفیقی آفات و بیماری ها» در دستور کار کلینیک ها قرار گرفته به طوری که در این راستا با اعطای کد ۱۶ رقمی به محصولات تحت نظارت کیلینیک ها، این محصولات با برچسب محصول سالم در بازار عرضه می شوند.
خانم زارعی با بیان اینکه تولید محصولات سالم و ارگانیک هر کدام شرایط خاص خود را دارد، تصریح کرد: در تولید محصول سالم می توان از کود و سموم در حد مجاز و بهینه استفاده کرد به طوری که محصولات تولیدی عاری از باقی مانده کود و سموم بوده و یا حد مجاز آلاینده ها را داشته باشند ولی شرایط تولید محصولات ارگانیک فراتر از این بوده و در روند تولید این محصولات به هیچ عنوان نباید کود و سموم شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد:تولید محصولات سالم مقدمه تولید محصولات ارگانیک محسوب می شود.
خانم زارعی افزود: به منظور ترغیب کشاورزان در مناطق مختلف شهرستان به تولید محصولات سالم و ارگانیک، در حال حاضر با انجام اقدامات ترویجی مختلف سعی داریم اثرات و نتایج تولید اینگونه محصولات را به کشاورزان نشان دهیم..
وی تصریح کرد: با اجرای چنین طرح هایی کشاورزان با مشاهده نتایج و آثار آن، قطعا خود به دنبال عملی کردن طرح در سطح وسیع از باغات و مزارع خود خواهند بود.