تولید ۲۸۰۰ تن زردآلو در نی ریز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه زردآلو در شهرستان نی ریز از نیمه اردیبهشت تا نیمه خرداد ماه برداشت می شود، افزود: زردآلوی این شهرستان عمدتا در بخش پشتکوه تولید می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه فلکه ای، تخم گردی، شدو،خیاری و محلی از مهم ترین ارقام زردآلو در شهرستان نی‌ریز به شمار می‌آیند، تصریح کرد: زردآلوی این شهرستان به دلیل شرایط جوی منطقه از رنگ و طعم خاصی برخوردار و مورد توجه خریداران است.

بصیری با اذعان به اینکه استان فارس و شهرستان نی ریز از اقلیم های متنوع بهره می برد، اظهار کرد: بیش از ۱۳ نوع محصول باغی مختلف از جمله هلو، بادام، گردو، انجیر، زردآلو، زیتون، گیلاس و پسته در سطحی بالغ بر ۲۴ هزار هکتار در این شهرستان وجود دارد که محصولات با کیفیتی از این باغ ها تولید و عرضه می شود.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=8493

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟