محیط زیست و سلامت غذا
صفحه اصلی
معاونت ها، مدیریت ها و ادارات
معرفی سازمان
ارتباطات مردمی
میز خدمت
مدیریت های شهرستانی
ادارات و شرکت های تابعه
اطلاعیه ها
پشتیبانی از افراد کم توان
تالار گفتمان
آرشیو
-
اجرای ۱۰۰۰ نفر روز آموزش مهارتی کشاورزی در شیراز
۰۲ بهمن ۱۴۰۳ -
مادران؛ نخستین آموزگاران دینی فرزندان
۰۴ دی ۱۴۰۳
اجرای ۱۰۰۰ نفر روز آموزش مهارتی کشاورزی در شیراز
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از اجرای هزار و ۱۴۰ نفر روز آموزش های مهارتی کشاورزی در ۹ ماهه نخست
برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی خرما، انجیر و انار در شیراز
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از آغاز به کار هفتمین نمایشگاه تخصصی خرما، انجیر، انار و صنایع وابسته در
هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین المللی صنعت خرما، انجیر و انار
هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین المللی صنعت خرما، انجیر و انار ۲ لغایت ۵ بهمن محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان فارس ساعت بازدید ۱۶ الی ۲۱
مدیریت هوشمندانه آب، تضمین تولید گندم در شرایط خشکسالی
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت تکرار خودکفایی در تولید گندم، گفت: با توجه به کاهش ۴۰ درصدی بارش ها نسبت به میانگین سال گذشته، کشاورزان مدیریت آبیاری مزارع را جدی بگیرند.
برای اولین بار در کشور؛ طرح نوین کشت ذرت دانهای در فیروزآباد فارس اجرا شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، گفت: برای اولین بار در سطح کشور، پروژه بهرهوری آب و آرایش کشت ۱۴۰ سانتیمتری ذرت دانهای در شهرستان فیروزآباد اجرا شد.
مادران؛ نخستین آموزگاران دینی فرزندان
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، ضمن بیان فضائل و کرامات حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: مادران نخستین آموزگاران فرزندان هستند و باید با آموزش مفاهیم دینی و اخلاقی، بنیان شخصیت فرزندان را مستحکم کنند.
– تهیه ، تدوین و اجرای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها ، پسماندها و پساب ها در بخش کشاورزی
– تدوین برنامه های راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار و نظارت بر اجرای آن ها
– نظارت بر مصرف نهاده های شیمیایی و مصرف نهاده های طبیعی در زراعت، باغبانی،دام و طیور و آبزیان بر اساس شاخص ها و استانداردهای زیست محیطی
– نظارت بر رعایت استانداردهای مرتبط با توسعه محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک از نظر زیست محیطی
– اجرای الگوی ارزیابی زیست محیطی و مدیریت سبز در زیر بخش های مختلف کشاورزی
– گرد آوری ، جمع بندی و اعلام نیازهای پژوهشی ، مطالعاتی ، آموزشی و ترویجی و پیشنهاد دورها و کارگاه های مرتبط با توسعه پایدار محیط زیست و سلامت غذا و هماهنگی با واحدها ی ذیربط جهت اجرای آن
– شناسایی اثرات منطقه ای ناشی از تغییرات اقلیمی و آب و هوا و مدیریت سازگاری و انطباق در بخش کشاورزی
– برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت های امور تنوع زیستی و زیست بوم های حساس بخش کشاورزی با همکاری واحدهای ذی ربط