محیط زیست و سلامت غذا
صفحه اصلی
معاونت ها، مدیریت ها و ادارات
معرفی سازمان
ارتباطات مردمی
میز خدمت
مدیریت های شهرستانی
ادارات و شرکت های تابعه
اطلاعیه ها
پشتیبانی از افراد کم توان
تالار گفتمان
آرشیو
-
تولید ۷۵۰۰ تن دانه روغنی کلزا در فارس
12 تیر 1403 -
تکریم ارباب رجوع مصداق مدیریت جهادی است
27 خرداد 1403 -
سه گلخانه تابع اقلیم در استان فارس به بهره برداری رسید
27 خرداد 1403
کاربرد فناوری های نوآورانه در تصمیم سازی های حوزه کشاورزی را موثر دانست
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: استفاده از فناوریهای نوآورانه مانند اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی می توانند به عنوان یک سیستم تصمیم یار در حوزههای اجرایی به ما کمک کنند.
تولید ۷۵۰۰ تن دانه روغنی کلزا در فارس
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از تولید بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن کلزا در سطح پنج هزار و ۷۸۵ هکتار از مزارع این استان خبر داد.
تکریم ارباب رجوع مصداق مدیریت جهادی است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، وقت گذاری، تکریم ارباب رجوع و نگاه مثبت در برخورد با مردم را مصداق مدیریت جهادی عنوان کرد.
کاهش هزینه تولید برای کشاورز با توسعه صنایع تبدیلی امکان پذیر است
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی استان فارس گفت: هدف اصلی ما در توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، کاهش هزینه تمام شده تولید محصول برای کشاورز است.
سه گلخانه تابع اقلیم در استان فارس به بهره برداری رسید
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از افتتاح یک واحد گلخانه تابع اقلیم محصولات سبزی و صیفی در شهرستان شیراز خبر داد و گفت: این گلخانه به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال آورده شخصی به بهرهبرداری رسید.
بر ضرورت بهره مندی از تجربیات باغداران در مبارزه با آفات گیاهی تاکید کرد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اقدام خوب تولیدکننده باغ الگویی خرما در شهرستان داراب در رعایت ضوابط بهداشتی باغ و پیشگیری از شیوع آفت سرخرطومی حنایی خرما در این نخلستان قابل تقدیر است.
– تهیه ، تدوین و اجرای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها ، پسماندها و پساب ها در بخش کشاورزی
– تدوین برنامه های راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار و نظارت بر اجرای آن ها
– نظارت بر مصرف نهاده های شیمیایی و مصرف نهاده های طبیعی در زراعت، باغبانی،دام و طیور و آبزیان بر اساس شاخص ها و استانداردهای زیست محیطی
– نظارت بر رعایت استانداردهای مرتبط با توسعه محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک از نظر زیست محیطی
– اجرای الگوی ارزیابی زیست محیطی و مدیریت سبز در زیر بخش های مختلف کشاورزی
– گرد آوری ، جمع بندی و اعلام نیازهای پژوهشی ، مطالعاتی ، آموزشی و ترویجی و پیشنهاد دورها و کارگاه های مرتبط با توسعه پایدار محیط زیست و سلامت غذا و هماهنگی با واحدها ی ذیربط جهت اجرای آن
– شناسایی اثرات منطقه ای ناشی از تغییرات اقلیمی و آب و هوا و مدیریت سازگاری و انطباق در بخش کشاورزی
– برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت های امور تنوع زیستی و زیست بوم های حساس بخش کشاورزی با همکاری واحدهای ذی ربط