نظام انجیر استهبان واجد شرایط ثبت جهانی است

قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو با تاکید بر اینکه پورپوزال تهیه شده در زمینه “ثبت نظام انجیراستهبان” توسط همه اعضای گروه جیاس بررسی شده است، گفت: حضور نماینده گروه مشاوران علمی در استهبان قطعا به این معنی می باشد که نتیجه بررسی پروپوزال نشان می دهدکه  نظام مذکور واجد معیارهای ثبت جهانی نظام میراثی است.

ادامه مطلب

نظام انجیر استهبان واجد شرایط ثبت جهانی است

قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو با تاکید بر اینکه پورپوزال تهیه شده در زمینه “ثبت نظام انجیراستهبان” توسط همه اعضای گروه جیاس بررسی شده است، گفت: حضور نماینده گروه مشاوران علمی در استهبان قطعا به این معنی می باشد که نتیجه بررسی پروپوزال نشان می دهدکه  نظام مذکور واجد معیارهای ثبت جهانی نظام میراثی است.

ادامه مطلب

بیش از 90 درصد انجیر خشک ایران در فارس تولید می شود

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان فارس در پیامی ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به پروفسور لی قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو، حضور این محقق را برای ثبت انجیرستان دیم استهبان، مایه خیر و برکت برای باغداران پر تلاش استهبانی دانسته و ضمن ابراز خورسندی، از حضور وی در ایران و استان فارس، از زحمات تمام دست اندرکاران رویداد خوش آیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی تقدیر و تشکر کرد:

ادامه مطلب

ثبت جهانی “نظام انجیر استهبان” در مرحله نهایی قرار گرفت

رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در ایران از چند سال گذشته در دست اقدام است، گفت: آخرین مرحله این فرآیند در کشور با حضور پروفسورلی به صورت میدانی انجام می شود.

ادامه مطلب

ثبت جهانی “نظام انجیر استهبان” در مرحله نهایی قرار گرفت

رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در ایران از چند سال گذشته در دست اقدام است، گفت: آخرین مرحله این فرآیند در کشور با حضور پروفسورلی به صورت میدانی انجام می شود.

ادامه مطلب

نظام انجیر استهبان واجد شرایط ثبت جهانی است

قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو با تاکید بر اینکه پورپوزال تهیه شده در زمینه “ثبت نظام انجیراستهبان” توسط همه اعضای گروه جیاس بررسی شده است، گفت: حضور نماینده گروه مشاوران علمی در استهبان قطعا به این معنی می باشد که نتیجه بررسی پروپوزال نشان می دهدکه  نظام مذکور واجد معیارهای ثبت جهانی نظام میراثی است.

ادامه مطلب

نظام انجیر استهبان واجد شرایط ثبت جهانی است

قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو با تاکید بر اینکه پورپوزال تهیه شده در زمینه “ثبت نظام انجیراستهبان” توسط همه اعضای گروه جیاس بررسی شده است، گفت: حضور نماینده گروه مشاوران علمی در استهبان قطعا به این معنی می باشد که نتیجه بررسی پروپوزال نشان می دهدکه  نظام مذکور واجد معیارهای ثبت جهانی نظام میراثی است.

ادامه مطلب

بیش از 90 درصد انجیر خشک ایران در فارس تولید می شود

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان فارس در پیامی ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به پروفسور لی قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو، حضور این محقق را برای ثبت انجیرستان دیم استهبان، مایه خیر و برکت برای باغداران پر تلاش استهبانی دانسته و ضمن ابراز خورسندی، از حضور وی در ایران و استان فارس، از زحمات تمام دست اندرکاران رویداد خوش آیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی تقدیر و تشکر کرد:

ادامه مطلب

ثبت جهانی “نظام انجیر استهبان” در مرحله نهایی قرار گرفت

رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در ایران از چند سال گذشته در دست اقدام است، گفت: آخرین مرحله این فرآیند در کشور با حضور پروفسورلی به صورت میدانی انجام می شود.

ادامه مطلب

ثبت جهانی “نظام انجیر استهبان” در مرحله نهایی قرار گرفت

رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در ایران از چند سال گذشته در دست اقدام است، گفت: آخرین مرحله این فرآیند در کشور با حضور پروفسورلی به صورت میدانی انجام می شود.

ادامه مطلب
باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟