گزینش جهاد کشاورزی فارس برتر شد
مدیریت هسته گزینش جهاد کشاورزی استان فارس برای سومین سال متوالی در بین مجموعه گزینش دستگاه های اجرایی این استان برتر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس؛ به همین مناسبت در نشستی که همزمان با هفته گزینش با حضور نماینده عالی دولت در استان فارس، معاونین استاندار و گزینشگران دستگاه های اجرایی این استان برگزار شد، استاندار فارس به مدیر هسته گزینش جهادکشاورزی این استان لوح تقدیری اعطا نمود.
مدیر هسته گزینش سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در این نشست با تاکید بر اینکه کار گزینشگران نوعی قضاوت است، گفت: درگزینش بر اساس حصول اطمینان عرفی باید قضاوت وتصمیم گیری شود که نیازمند دقت و توجه زیادی است.
فردین زمانی با اشاره به اهمیت و حساسیت کار گزینشگران در رعایت حقوق نظام اداری و توجه به حقوق مردم، تصریح کرد: مدیریت هسته گزینش در مقایسه با سایر مدیریت ها در دستگاههای اجرایی ، در اعطای پست های سازمانی محدویت دارد از این رو ساختار اداری این مجموعه نیازمند ارتقا می باشد.
وی اظهار کرد: اگرچه در استان پهناوری چون فارس گزینشگران متعهد به نظام مانند سایر استان ها با همتی عالی در تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص "جهش تولید با مشارکت مردم" گام بر می دارند اما نیاز است به معیشت کارکنان این حوزه توجه بیشتری شود.
تخصیص فوق العاده ویژه سختی کار در احکام کارگزینی گزینشگران و لحاظ اولویت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی هسته های گزینش از دیگر درخواست های مطرح شده توسط مدیر هسته گزینش جهاد کشاورزی بود.
زمانی با اشاره به اینکه در ماده 21 آییننامه اجرایی قانون گزینش کشور بیان شده که سازمان برنامه و بودجه موظف است همه ساله با کسب نظر هیأت عالی گزینش ضمن اختصاص ردیف مستقل بودجهای برای هر یک ازهیأت ها در زیر ردیف دستگاه مربوطه، اعتبار مورد نیاز هیأت و هستههای ذیربط را تأمین نماید، پیشنهاد داد که این ماده به این مضمون " منظور از برنامه و بودجه، آن برنامه و بودجه ای باشد که هسته در آن مستقر شده است" اصلاح و الحاق شود.
مدیر هسته گزینش جهاد کشاورزی فارس؛ خواستار جذب نیروی انسانی مورد نیاز از طریق آزمون استخدامی در قالب طرح شهدای گزینش وزارت نفت شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سهراب سهرابی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت ارتقاء بهره وری در تولید گندم با اولویت تغذیه بیان کرد: کاهش بارندگی و افزایش میانگین دما، شرایط طغیان آفات در مزارع گندم را افزایش می دهدو توصیه ما به کشاورزان این است که مراقبت های لازم را از محصول خود داشته باشند.
این مقام مسئول به بیان اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی ویژه مدیران امور زراعت پرداخت و گفت: امسال در مزارع گندم شاهد بیماری هایی خواهیم بود که در شرایط تنش خشکی توسعه می یابند و بنابراین ارائه مطالب علمی و توصیه های فنی به مدیران از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
وی از کشاورزان خواست؛ با مشاوره مسئولین جهاد کشاورزی و کلینیکهای گیاهپزشکی به توصیه های فنی عمل کنند تا به لطف خدا بتوانیم امسال نیز خودکفایی گندم را در کشور تکرار کنیم.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی سطح زیر کشت گندم آبی و دیم کشور در سال زراعی جاری را ۶ میلیون و ۳۱۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: دو میلیون و ۱۶۰ هزار هکتار گندم آبی و چهار میلیون و ۱۵۰ هزار هکتار گندم دیم در کشور کشت شده است.
سهرابی تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳۹۰ هزار تن بذور اصلاح شده، بوجاری و فرآوری شده گندم در اختیار کشاورزان قرار گرفته است و کودهای شیمیایی شامل ازته و پتاسه نیز برای مرحله داشت گندم تدارک دیده شده است.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به هدفگذاری برای خودکفایی ۹۰ درصدی تولید گندم در برنامه توسعه پنج ساله هفتم، گفت: با اتخاذ تدابیر مناسب و استفاده از دانش و تجربه محققان و کشاورزان، میتوان بر چالش کمآبی غلبه کرد و به هدف خودکفایی گندم دست یافت.
کارگاه آموزشی مدیریت ارتقاء بهره وری در تولید گندم با اولویت تغذیه در مرحله داشت و در شرایط تنش ویژه مدیران امور زراعت سازمان های جهاد به مدت دو روز به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و در شهر شیراز برگزار شد.
بازدید میدانی مجتبی دهقان پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حمیدرضا کریمی فرد، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، محمد حسن شعبانی، فرماندار شهرستان، رامین نورایی، مدیر کل دامپزشکی فارس، عبدالمجید رنجبر و حسن زمانی، معاون بهبود تولیدات دامی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، نماینده صندوق بیمه محصولات کشاورزی از مرغداری آقای رحمانیان واقع در یوسف آباد شهرستان جهرم انجام شد.
در پی کسب اطلاع از تلفات تعدادی از مرغهای واقع در یکی از مرغداری های جهرم به دلیل قطعی برق، با بررسی انجام شده در این بازدید مشخص شد که بر اثر شرایط جوی ( باد و باران) در شب یازدهم دیماه؛ قطعی برق در چند نقطه این منطقه رخ داده که با تلاش کارکنان اداره برق این خطوط ترمیم شده است لیکن در این فاصله زمانی و قطعی برق، ایت واحد قصد استفاده از ژنراتورهای برق متعلق به خود مجموعه را داشته که به دلیل عدم سرویس یکی ژنراتورهای این واحد و قرار نگرفتن در مدار تولید برق، دچار این حادثه گردیده است، لازم به ذکر است که در این منطقه چندین واحد مرغداری دیگر هم وجود دارد که با توجه به تجهیز بودن و استفاده به موقع از ژنراتورهای در اختیار در زمان قطعی برق، مشکلی نداشته اند و تنها این واحد دچار تلفات شده است. همچنین با هماهنگی رئیس سازمان مقرر شد مکاتباتی با بیمه بانک کشاورزی و اداره کل مدیریت بحران استانداری فارس برای جبران خسارات وارده صورت پذیرد
✍ روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
🆔 👈ایتا https://eitaa.com/fajonews
رئیس جهاد کشاورزی فارس؛
رسانهها؛ سفیران سلامت با ترویج مصرف نان کامل
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با تاکید بر نقش موثر رسانه در فرهنگ سازی مصرف نان سالم، گفت: افزایش آگاهی و بینش مردم نسبت به مزایای استفاده از نان کامل باعث تغییر الگوی مصرف می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجتبی دهقان پور در کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات، اظهار امیدواری کرد؛ برگزاری این مراسم باعث فرهنگ سازی و تغییر رفتار مصرف کنندگان نان شود.
به گفته این مقام مسئول؛ اثرگذاری این مراسم باید در جامعه مورد مطالعه قرار گیرد و در نهایت شاهد افزایش مصرف این نوع نان به عنوان غذای اصلی مردم باشیم.
دهقان پور با اشاره به فعالیت ۴۰ واحد نانوایی در تولید نان کامل در استان فارس، ابراز خرسندی کرد؛ با حمایت استاندار فارس و همکاری بخش دولتی و خصوصی شاهد افزایش این واحدها در استان باشیم.
او همچنین به نقش نانواییها در تولید نان با کیفیت و متنوع اشاره کرد و گفت: با آموزش نانوایان و تجهیز نانواییها به امکانات لازم، میتوانیم تنوع نانهای کامل را افزایش داده و پاسخگوی سلیقههای مختلف مصرفکنندگان باشیم.
این مقام مسئول از رسانهها خواست تا با اطلاعرسانی دقیق و مستمر، نقش خود را در فرهنگسازی مصرف نان کامل ایفا کنند و همچنین از مردم خواست تا با انتخاب آگاهانه و حمایت از نانواییهای تولیدکننده نان کامل، به این حرکت ملی بپیوندند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بر لزوم همکاری همه دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی برای ترویج فرهنگ مصرف نان کامل تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با همت همه بتوانیم به هدف خود مبنی بر ارتقای سطح سلامت جامعه و تامین امنیت غذایی پایدار دست یابیم.
مدیر امور اراضی فارس خبر داد:
ماهیانه بیش از ۱۷ هزار هکتار از اراضی فارس رفع تداخل می شود
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: با هدف پیشگیری از تخریب و همچنین حفاظت از اراضی ملی در این استان، ماهیانه حدود ۱۷ هزار و ۱۵۰ هکتار اراضی رفع تداخل میشود که از میانگین ۱۵ هزار هکتاری کشور بالاتر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجید یعقوبی با یادآوری اینکه تاکنون برای حدود ۶۰ درصد از اراضی مستثنیات این استان رفع تداخل انجام شده است، افزود: صدور سند در پلاک های رفع تداخل شده با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک در حال انجام است.
این مقام مسئول با بیان اینکه رفع تداخل تاکنون برای ۱۲۲۶ پلاک با مساحت دو میلیون و ۲۹۷ هزار هکتار انجام شده است، گفت:یک میلیون و ۶۹۵ هزار هکتار از این مساحت مربوط به اراضی ملی تثبیت شده و مابقی اراضی غیرملی تثبیت شده است.
یعقوبی با اشاره به اینکه اعضای کمیسیون رفع تداخلات اراضی استان فارس شامل مسئولین جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، ثبت اسناد و شرکتهای مجری هستند، افزود: در حال حاضر هر هفته یک یا دو جلسه کمیسیون استان و جلسات کمیته فنی پیرامون رفع تداخلات اراضی برگزار میشود و این موضوع موجب تعامل خوبی بین دستگاهها شده است.
وی تصریح کرد: با هدف تسریع در رفع تداخل اراضی، پلاک های اراضی در هر شهرستان بر اساس تعداد آرای کمتر، مساحت غیر ملی بیشتر و وسعت بیشتر آن اولویت بندی و در دستور کار کمیسیون رفع تداخلات اراضی قرار گرفته اند.
یعقوبی با تاکید بر استفاده از نیروهای جوان، متعهد و کارآمد در بحث رفع تداخل اراضی، گفت: بکارگیری این افراد باعث تسهیل و تسریع امور می شود به همین دلیل اقدام به عقد قراردادهای جدید با شرکت های مجری در شهرستان های استان فارس کرده ایم.
مدیر امور اراضی استان فارس اظهار کرد: با پیگیری و مکاتبههای انجام شده عکسهای هوایی دهه ۴۰ استان فارس نیز در اختیار این مدیریت قرار گرفته است تا مبنایی برای بررسی سابقه کشت در آن دهه باشد و این اقدام باعث رفع برخی اختلاف نظرها و تسریع در انجام مباحث مرتبط با رفع تداخل شده است.
وی از ایجاد یک پایگاه داده در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس و تجمیع آرای قضایی صادر شده طی این سال ها خبر داد و گفت: شرکتهای طرف قرارداد با دسترسی به این پایگاه داده توانستهاند حق انتخاب داشته باشند، این اقدام در تسریع کار اثر گذار بوده و باعث پیشرفت روند کار شده است.
یعقوبی با اشاره به تشکیل یک گروه از مفسرین، این اقدام را عاملی موثر در بهبود روند اجرایی طرح دانست و اضافه کرد: اکنون علاوه بر گروه تفسیر ۶ مفسر همکار خبره در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس مستقر هستند تا کارها با دقت و سرعت ادامه یابد.
خرید حمایتی دولت؛ کاهش دغدغه مندی تولیدکنندگان حوزه دام و طیور
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از خرید حمایتی محصولات دام و طیور توسط دولت خبر داد و گفت: خرید تولید مازاد بخش دام و طیور با هدف کاهش دغدغه مندی تولیدکنندگان و افزایش ذخایر استراتژیک انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجتبی دهقان پور در همایش رتبه بندی کارخانجات دام و طیور و آبزیان استان فارس، بیان کرد: خرید حمایتی مرغ با قیمتی که رضایت تولیدکنندگان را نیز به دنبال داشت از جمله اقدامات دولت در دو هفته اخیر بود.
این مقام مسئول تصریح کرد: خرید حمایتی از تولیدکنندگان صنعت دام و طیور علاوه بر کاهش نگرانی آنها در مواقع تولید مازاد و کاهش خرید محصول، افزایش ذخائر استراتژیک کشور را نیز به دنبال دارد.
دهقان پور با اشاره به خرید حمایتی گوشت مازاد تولید دامداران سنگین توسط دولت، افزود: براساس برنامه ریزی ها خرید محصولات از هفته آینده آغاز خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، با اشاره به اهداف برگزاری همایش رتبه بندی کارخانجات تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، استفاده از تجربیات کنشگران در تولید نهاده دامی استاندارد و با کیفیت را عاملی اثرگذار در تهیه محصول سالم و عاری از هرگونه آلودگی عنوان کرد که به کاهش هزینه های تولید و افزایش بهره وری کمک می کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجتبی دهقان پور در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و تکریم مقام زن و مادر از انتصاب بانوان این سازمان در پست های مدیریتی ابراز خرسندی کرد و خواستار افزایش همکاری آنها در اجرای طرح های نوآورانه شد.
وی با تاکید بر نقش بی بدیل بانوان در اجرای طرح افزایش نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی، گفت: دقت و نکتهسنجی بانوان، می تواند ما را در رسیدن به اهداف این طرح یاری دهد.
به گفته این مقام مسئول؛ با اجرای این طرح طی سه سال گذشته حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان افزایش تولید و ۸۰۰ میلیارد تومان کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی استان فارس داشتیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خطاب به بانوان این سازمان، بیان کرد: شما بانوان به عنوان عضوی از خانواده بزرگ جهاد کشاورزی استان فارس می توانید به تعالی سازمانی و رفع چالش ها و مسائلی که در بدنه خود سازمان وجود دارد کمک کنید.
در مراسم گرامیداشت روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) که با حضور مسئولین و بانوان سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد ضمن تکریم مقام زن و مادر از همکارانی که اسم آنها مزین به نام فاطمه یا زهرا بود تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سیدمحسن قائمی در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و تکریم مقام زن و مادر با اشاره به جایگاه والای زنان در اسلام، افزود: اسلام معتقد است اولین وظیفه زن در جامعه، تربیت فرزندان است و در کنار آن می تواند در عرصه های مختلف اجتماعی نیز فعالیت داشته باشد.
این مقام مسئول با تاکید بر نقش بی بدیل حضرت خدیجه (س) و حضرت زهرا (س) در گسترش اسلام و دفاع از ولایت و امامت، خاطر نشان کرد: این دو بانوی بزرگوار نشان دادند که زنان می توانند در کنار وظایف همسری و مادری، نقش موثری در جامعه ایفا کنند.
وی تصریح کرد: توانمندی بانوان مسلمان ما نشان داده است که امور همسرداری و فرزندپروری مانع فعالیتهای اجتماعی آنها نمی شود و زنان میتوانند در مشاغل مختلف نیز حضوری فعال داشته باشند.
قائمی با تاکید بر اینکه هیچ دینی به اندازه اسلام برای مقام زن ارزش قائل نشده است، از زنان خواست تا قدر خود و جایگاه والای خود را بدانند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: خانواده، اولین و مهمترین محیط برای رشد و تربیت کودکان است، مادران با ایجاد فضایی امن و آرام در خانواده، به رشد و تعالی فرزندان کمک کنند.