به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ها در سال جاری تولید هلو در شهرستان بیضا حدود 575 تن است، گفت: برداشت این میوه تابستانه از ابتدای تیرماه شروع شد و تا اوایل شهریورماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: ارقام هلوی تولید شده در این شهرستان شامل زعفرانی، آلبرتا، ردهاون و محلی است.
مویدی با بیان اینکه میانگین عملکرد برداشت هلو 15 تن در هر هکتار باغ است، افزود: عمده محصول برداشت شده به شهرستان‌های همجوار و استان‌های تهران و جنوب کشور ارسال می‌شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به عدم پدیده سرمازدگی بهاره و بارش بالاتر در زمستان گذشته، رعایت اصول فنی و بهداشتی و به کارگیری دانش فنی کارشناسان و باغداران برآورد می‌شود میزان تولید میوه‌های هسته‌دار مانند هلو در سال جاری نسبت به سال گذشته بالاتر باشد.
وی توضیح داد: بیشتر میوه‌های سر درختی برای تازه‌خوری مصرف می‌شود و میوه‌های پا درختی و درجه سه برای تهیه لواشک، ترشی، برگه هلو، کمپوت، آب میوه و ترشک استفاده می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطرنشان کرد: زمانی که میوه‌ها به طور کامل رسیده‌اند و با کمی فشار دست به راحتی از شاخه جدا می‌شوند، بهترین زمان برداشت هلو است در این زمان، رنگ میوه به رنگ نهایی رسیده، عطر آن قوی‌تر شده و کمی نرم شده اما له نیست. برای برداشت هلو از یک چاقوی تیز استفاده کنید و وجود کارگران ماهر، برداشت مناسب میوه از درخت را تضمین می کند.