رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اکثر قریب به اتفاق همکاران ما متخصص کشاورزی هستند و به مسایل علمی مدیریت اشرافیت زیادی نداشتند، جاری سازی مدل تعالی می تواند به مدیریت بخش کشاورزی کمک کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: به منظور عملیاتی شدن ادبیات زنجیره باید با توجه به بهره برداران مختلف بخش کشاورزی و اقلیم های متفاوت بسته اجرایی داشته باشیم.

محمد مهدی قاسمی در آیین اختتامیه همایش تبیین رویکردهای بخش کشاورزی استان فارس با محوریت جهش تولید تصریح کرد: با هم افزایی و استفاده از پتانسیل های استان فارس در بخش اجرا، تحقیقات و بخش خصوصی، بسته اجرایی تهیه شود.

وی با اشاره به اینکه ارتقای بهره وری با ارائه بسته های دانشی تجربه شده باید دنبال‌ شود، افزود: کشاورزی پیشه نیاکان استان فارس بوده و اجداد ما از دیرباز به شغل کشاورزی مشغول بودند،کشاورزی استان فارس  پیشرفته و کشاورزان این استان با هوشمندی، دانش و بینش بالا در کشور پیشرو هستند.

این مقام مسئول؛ آغاز سال زراعی را رویداد مهمی در بخش کشاورزی برشمرد و اظهار کرد: هدف از برگزای این همایش فائق آمدن بر چالش ها با انسجام، وحدت رویه و تشریک مساعی است و باید این پیام را به تلاشگران عرصه کشاورزی بدهیم که با عزمی جزم، به دنبال ایجاد تغییرات چشمگیر و ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی هستیم.

قاسمی تاکید کرد: مشکلات مطرح شده در پنل ها باید به فوریت در قالب تیم های هر پنل  و با محوریت مدیران شهرستان ها بررسی و رفع شود تا پیامد این همایش پیگیری سهل تر و بهتر امورات باشد.

وی با اظهار خرسندی از جاری شدن ادبیات تعالی در ارائه گزارش های مجموعه جهاد کشاورزی، ابراز کرد:تعالی سازمانی با هدف ارائه الگوی مدیریتی در این سازمان جاری سازی شده است.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: برای مدیریت کردن باید ابراز مدیریتی در اختیار باشد و باید ذی نفعان، نیازها و راه های ارتباطی آنان شناسایی شود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: راه برون رفت از شرایط تحریم اقصاد مقاومتی است که بر پایه پنج رکن مردم بنیان، عدالت بنیان، دانش بنیان، درون زا و برون نگر قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه مهمترین و ارزشمندترین دستاورد جاری سازی مدل تعالی، دستیابی به یک مدل مدیریتی در تفکر، نگرش و عمل به منظور پیگیری امور سازمان است، گفت: این سازمان تنها دستگاه دولتی ادامه دهنده مسیر تعالی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: عرصه های وسیع کشاورزی در پهنه ها، مراکز و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها همگی مگاپروژه هستند که برای مدیریت کردن این مگا پروژه ها نیاز به سواد بالا است از این رو مدل تعالی سازمانی (EFQM) به عنوان یک مدل مدیریتی که باعث افزایش بهره وری در بخش کشاورزی می شود در این سازمان جاری سازی شده است.

کمیته راهبری تعالی سازمان به ریاست محمدمهدی قاسمی رئیس این سازمان، عضویت شورای معاونین و جمعی از مدیران تشکیل شد.

در حکمی از سوی سرپرست مدیریت امور اداری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سمیه سلیمی کوچک به سمت سرپرست معاونت این مدیریت منصوب شد.

مدیرتعالی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ساماندهی مدل های تعالی کسب و کار فرصتی برای ارزیابی و مقایسه را به سازمان ها و نهادها با کسب و کارهای متفاوت ایجاد و در نتیجه با ایجاد فضای رقابتی حرکت به سمت بهبود و ارتقا را در آنها تقویت می‌ کند.