رئیس دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: تدوین استاندارد بین المللی با عنوان (( انجیر فرآوری شده – ویژگی ها و روش های آزمون )) توسط گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی فارس با همکاری شرکت سها سازه پارس در کمیسیون فنی تدوین استاندارد به ریاست خانم دکتر آناهیتا یزدان پاک و دبیری آقای دکتر محمدی مدیر عامل شرکت سها سازه پارس در حال پیگیری است.
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر در کل کشور حدود ۱۳۰۰ نفر به عنوان مدیر کنترل کیفیت "محصول گواهی شده" آموزش دیده و بیش از ۴۵۰ نفر در سامانه وارد شده اند، ولی این افراد با آموزش تکمیلی باید به مرحله ای برسند که شرکت بازرسی به آنها اعتماد کند.
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: استفاده از محصولات گواهی شده می تواند پاسخی به دغدغه بسیاری از خانواده ها در زمینه سلامت سبد غذایی خانوار باشد، به همین منظور در سال جاری 12 پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها (استاندارد تشویقی) به کشاورزان اعطا گردیده است.
به گزارش روابط عمومی دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی فارس، محمد مهدی غیاثی ضمن اشاره به مولفه های امنیت غذایی که بر سه نکته دسترسی به مقدار کافی و متنوع مواد غذایی، کیفیت و سالم بودن مواد غذایی و توان مالی دلالت دارد، افزود: کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی که در واقع برایندی از کیفیت نهاده های مورد استفاده، کیفیت خاک و آب، عملیات به زراعی (به باغی) و ... است تنها با مدیریت صحیح و علمی قابل دستیابی است.
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: جلسه هماهنگی با آزمایشگاه های همکار استاندارد و معتبر سازمان و شرکت بازرسی با دستور پیگیری امور محصولات گواهی شده به منظور ایجاد وحدت رویه بین بخش های خصوصی و دولتی برگزار شد.