نشست مشترک مدیران صنایع تبدیلی و غذایی سازمان‌های جهاد کشاورزی منطقه ۳ کشور به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در شیراز برگزارشد.

صادقی در ادامه افزود مواردی که در دستور کار قرار گرفت شامل: شیوه بازدید مداوم کارشناسان از واحدهای تبدیلی، مسایل مربوط به برق واحدهای صنعتی با حضور مسئولین برق استان ، پیگیری صدور پروانه بهره برداری برای 99 طرح در سال جاری ، مدیریت ضایعات و ارایه راهکارهای احداث صنایع تبدیلی به منظور مصرف بهینه آنها ، شیوه هماهنگی با اداره کل استاندارد در اخذپاسخ استعلامات، شرکت در جلسات تعالی سازمانی، یکپارچگی در محاسبات ارقام سازه و ساختمان ، ماشین آلات و تاسیسات، اخذ گزارش پیشرفت فیزیکی واحدهای در حال احداث، به روز نمودن شاخص های اقتصادی طرحها، آموزش کارکنان صنایع در استان و شهرستانها، پیگیری مستمرمشکلات اخذ تسهیلات واحدها ، پیگیری مشکلات سامانه پنجره، پیگیری یکسان سازی اخذ استعلامات در کل کشور و... گرد آوری و دسته بندی دستورالعمها، بخشنامه ها و مصوبات هئیت وزیران و... ، اعلام کدهای آیسیک جدید و مورد نیاز به دفتر مرکزی، تعیین و ارایه مقالاتی با عناوین بهره وری آب در صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی، بررسی وضعیت واحدهای فرآورده های لبنی دراستان فارس ، وضعیت نشان استاندارد و پروانه بهداشت در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی ، معرفی فرآورده های نوین گوجه فرنگی و... تعیین میزان دقیق جذب مواد خام و فرآوری شده در سبزیجات خشک ، صیفی جات و انبارهای علوفه یونجه و ذرت ، تهیه فرم یکسان بازدید کارشناسان استان از واحدهای صنایع تبدیلی وغذایی در شهرستانها ، تهیه فرم تعیین سطح مالکیت اراضی در احداث انبارهای سرد، سردخانه های کوچک مجاور باغ، انبار علوفه و خوراک آماده دام  ...

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی  اضافه نمود:  یکی از مهمترین برنامه های این کمیته تصویب شاخص های اقتصادی واحدهای صنعتی است. با تدوین این شاخص ها سرمایه گذاران از همان ابتدای امر به میزان ظرفیت اقتصادی تولید ، زمین ، آب ، برق، سوخت،پرسنل،سازه و ساختمان ، ماشین آلات، تاسیسات و میزان سرمایه گذاری ثابت ، درگردش و مجموع سرمایه گذاری ، دوره بازگشت سرمایه، نقطه سر به سر و درصد نرخ بازده سرمایه گذاری پی خواهند برد. این امر سبب انتخاب آگاهانه تر و برنامه ریزی دقیق تر سرمایه گذاران بمنظور احداث و راه اندازی واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی در استان خواهد شد. از جمله این شاخص های اقتصادی تهیه شده می توان به طرحهای فرآوری انگور ، انار ، خرما ، انجیر ، مرکبات ، سیب ، کنجد، پیاز، سیب زمینی ، سبزیجات خشک، گیاهان داروئی، احداث سردخانه ها، فرآوری های لبنی ، گوشتی، ماهی و میگو ، کشتارگاه ها، خوراک دام و طیور و... اشاره نمود. تعیین شاخص های اقتصادی در کمیته فنی مدیریت صنایع کشاورزی برای طرحهای جدید و ایده های نو در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است. صادقی در پایان گفت:  با اجرای این برنامه،  ایجاد طرحهای صنایع کشاورزی با زاویه هایی جدید از جذب مواد خام ، تبدیل مواد اولیه، تولید محصولات متنوع و بازارپسند ، کاهش و یا تبدیل ضایعات صنایع کشاورزی را در استان شاهد خواهیم بود.

مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی

بهمن ماه 97

با توجه به اهمیت صرفه جویی و کاهش مصرف آب و گاز در واحد های تولید عرقیات استان، و بر اساس دعوت قبلی از صاحبان صنایع در 14 شهرستان و هماهنگی های لازم با فن بازارمنطقه ای فارس وابسته به شرکت شهرک های صنعتی ، سمینار معرفی سیستمهای فوق توسط شرکت دانش بنیان طراح تجهیز پویا ، در محل سالن امفی تاتر شهرک فن آوری شیمیایی فارس  واقع در شهرک بزرگ صنعتی شیراز با حضور 36 نفر از همکاران صنایع شهرستان های مرتبط و همچنین صاحبان واحد های تولید عرقیات استان برگزار گردید.

بر اساس دعوت شرکت شهرک های صنعتی فارس و با حضور مدیر و کارشناسان صنایع تبدیلی و مدیران سایر سازمان ها و شرکت های خصوصی در سالن کنفرانس شهرک فن آوری شیمیایی از سامانه کشوری کسب و کار (سککوک ) در تاریخ 12 دی ماه  رونمایی شد.

در راستای حمایت از سرمایه گذاری در بخش صنایع کشاورزی و با هدف کاهش ضایعات ، افزایش جذب ماده خام و ایجاد اشتغال ، همایش معرقی فرصت های سرمایه گذاری در این بخش در تاریخ 6 تیرماه با حضور متقاضیان سرمایه گذاری و مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان ، بخشداران ، روسای مراکز خدمات جهاد کشاورزی و سایر بخش های مربوطه در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی شهرستان شیراز برگذار گردید.

در این جلسه ضمن ارائه و معرفی فرصت های سرمایه گذاری به متقاضیان توسط جناب آقای دکتر صادقی و اهمیت سرمایه گذاری در این بخش، به  پرسش های حاضرین در جلسه  پاسخ داده شد.