مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از به بهره برداری رسیدن 41 واحد صنایع غذایی در هشت ماهه نخست سال جاری در این استان خبرداد و گفت: واحدهای مذکور ظرفیت جذب بیش از 143هزار تن ماده خام را دارند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: صنایع غذایی و تبدیلی از جمله مهم ترین گروه های صنعتی کشور هستند که نقشی موثر در توسعه اقتصادی کشور دارند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ارتقاء صنایع تبدیلی در راستای ارزآوری و رهایی از اقتصاد تک محصولی نفت موثر بوده و تسهیل فعالیت سالم، مولد، اشتغال آفرینی، جلوگیری از ضایعات کشاورزی و مهاجرت روستاییان به شهرها از جمله مزایای صنایع تبدیلی برای کمک به بخش کشاورزی و اقتصاد کشور است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید عبداله جزایری افزود: ايجاد و گسترش صنايع تبديلي داراي برخي اثرهاي اقتصادي از جمله ايجاد ارزش افزوده، ايجاد اشتغال، ايجاد درآمدهاي ارزي و همچنين استفاده بيشتر از محصولات کشاورزي و جلوگيري از اتلاف و ضايع شدن محصولات مي‌گردد.

وی تصریح کرد: در چهار ماهه اول سال جاری میزان صادرات محصولات صنایع تبدیلی و غذایی به ارزش بیش از 9/12 میلیون دلار بوده که 63درصد سهم ارزشی از کل صادرات محصولات کشاورزی و همچنین 47 درصد وزن صادرات را که از گمرکات استان فارس صادر گردیده، به خود اختصاص داده است. 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: محصولات صادر شده شامل: پودر و عصاره شیرین بیان، انواع پنیر، شیر، خامه، دوغ، ماست، انواع بستنی، عرقیات، رب گوجه فرنگی و پودر خشکبار می باشد که به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، کویت و ترکیه صادر گردیده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ضرورت مشاركت كاركنان در سازمان های امروزي همانند هواي تنفسي براي يك موجود زنده است.        

به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید عبداله جزایری افزود: سازمان‌هایی که در مسیر سرآمدی گام بر می‌دارند نظام پیشنهاد را به عنوان یک پروژه بهبود شناسایی نموده و در سازمان خود استقرار می‌دهند که خوشبختانه سازمان جهاد کشاورزی استان فارس این امر را در سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: بزرگترين پشتوانه جهت اعمال مديريت مشاركتي، تعهد، ايمان و اعتقاد مديران به مشارکت کارکنان  است و این مديريت با اعتقاد به مشاركت كاركنان نهایت تلاش خود را در این زمینه انجام داده است که نتیجه آن سهم 38 درصدی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی از کل تشویقات سازمان با عناوین مدیربرتر، دبیربرتر  و نفرات برتر در نظام پیشنهادات بوده است.  

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از مزایای استفاده از نظام پیشنهادات می توان به: ایجاد و تقویت روحیه کار گروهی و تیمی، کاهش اتلاف و صرفه‌جویی در مصرف منایع و کاهش هزینه‌ها، بهبود در محصول و یا خدمات مورد ارائه، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات و دوباره‌کاری‌ها، شناسایی کارکنان خلاق، خوش‌فکر و جستجوگر در سازمان، صرفه‌جویی در فعالیت‌ها، رشد فکری و شخصیتی کارکنان با ایجاد روحیه، ایجاد اشتیاق به یادگیری، آموزش و تحقیقات در کارکنان برای یافتن فرصت‌های بهبود و ارائه پیشنهاد، امکان تبدیل استعدادهای بالقوه کارکنان به توانائی‌های عملی، بهبود و تسهیل اجرای تصمیم‌ها و انجام امور به دلیل مشارکت کارکنان در تصمیم‌گیری‌ها، همسوسازی منافع فردی کارکنان با منافع سازمانی، ایجاد روحیه حل مسئله برای حل مشکلات و افزایش رضایتمندی ذی نفعان با بهبودهای صورت گرفته اشاره کرد.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: صنایع غذایی و تبدیلی از جمله مهم ترین گروه های صنعتی کشور هستند که نقشی موثر در توسعه اقتصادی کشور دارند.