کارشناس صدور مجوزهای مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: غذاهای دریایی به دلیل دارا بودن پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور ویتامین ها و املاح دارای ارزش غذایی بسیار خوبی می باشد و به همین دلیل قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه صنایع تبدیلی و غذایی فرصتی مهم برای سرمایه گذاری و اشتغال در این استان می باشد، گفت: صنایع فرآوری بخش کشاورزی نقش بسیار مهمی در اقتصاد ملی دارد و از ارکان مهم تولیدی در این بخش بوده که باعث کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نیز خواهد شد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به همراه کارشناس زراعی این مدیریت به منظور بررسی درخواست صدور مجوز توسعه شرکت گلپونه، از مراحل تولید و فرآوری محصولات این واحد بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید عبداله جزایری در این بازدید گفت: با توجه به فعالیت های خوب این شرکت در ایجاد اشتغال، تولید و فرآوری انواع سبزیجات و صیفی جات که تاثیر بسزایی در کاهش ضایعات داشته و تامین مواد از طریق" کشت به تولید "، لذا این شرکت می تواند با ایجاد زنجیره تولید به ظرفیت های صادراتی و هدف های بلند مدت خود دست یابد.
در ادامه مدیر عامل شرکت گلپونه ضمن معرفی واحد تولیدی خود که برای اولین بار در ایران سبزیجات را از «کِشت به تولید» با بالاترین استانداردهای بهداشتی مورد تایید بهداشت و با بیش از ۸0 نوع محصول و همچنین تولید غذاهای نیمه آماده در حال فعالیت می باشد.
محمد حسن سمیعی پور افزود: با توجه به ارزآوری و میزان صادرات قابل توجه، این شرکت درخواست صدور مجوز تولید و توسعه انواع محصولات جدید را دارد.
شایان ذکر است که در این بازدید درخواست متقاضی جهت طرح توسعه مورد بررسی فنی و موافقت اولیه قرار گرفت که در صورت دریافت پاسخ استعلامات قانونی، نسبت به صدور مجوز توسعه اقدام می گردد.
مدیر صنایع غذایی و تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: تولید رب گوجه به روش اسپتیک و مطابق با استانداردهای صادراتی باید انجام شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: کارگاه آموزشی تجهیز واحدهای تولید رب گوجه به پر کن های اسپتیک با حضور نمایندگان استانداری، اداره استاندارد، علوم پزشکی، اتحادیه کنسرو سازان و شرکت دانش بنیان پوشش جوش و همچنین مدیران عامل واحد های تولید رب گوجه استان در محل سالن کوثر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید عبداله جزایری افزود: در این دوره آموزشی بر لزوم استفاده از دستگاه های پر کن اسپتیک به منظور نگهداری بهداشتی رب گوجه با زمان ماندگاری طولانی مورد بحث و برسی قرار گرفت. وی تصریح کرد: تجهیز شرکت ها به این خط علاوه بر نگهداری طولانی رب گوجه باعث حفظ ارزش غذایی این ماده نیز می گردد و توان رقابتی شرکت ها را جهت صادرات این محصول افزایش می دهد.
وی تصریح کرد: استفاده از توان داخلی شرکت های سازنده خطوط اسپتیک به دلیل جلوگیری از خروج ارز از کشور، کاهش هزینه تولید و حمایت از شرکت های دانش بنیان و سایر شرکت های داخلی که توان تولید این ماشین آلات را داشته باشند مد نظر این مدیریت می باشد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با توجه به پیشنهاد تشکیل کارگروه برای پیگیری موارد مربوط به اجرای سیستم اسپتیک، شرکت تعاونی کنسروسازی استان به عنوان دبیر کارگروه برای پی گیری موارد انتخاب شدند که مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در تمامی مراحل همکاری لازم را با کلیه اعضاء جلسه خواهد داشت